Balustrade

Sticla securizata si design interior

In designul de interior dar si in cel arhitectural frumoasele balustrade din sticla securizata au cucerit inimi si asta pe buna dreptate:

  • creaza spatii deschise, ample
  • ofera un iluminat natural eficient

Folosite atat la interior pentru scari cat si la exterior pentru terase, elegante si rafinate, balustradele de sticla creaza un aspect modern si sunt sigure. Panourile din sticla sunt securizate si pot fi clare, sablate, fumurii sau colorate in functie de preferintele clientilor nostri.

Si pentru ca sediul nostru este in Victoria, avem avantajul unei localizari perfecte pentru a realiza balustrade de sticla atat in Brasov, cat si in Sibiu.

Pentru balustrade de sticla Brasov si balustrade de sticla Sibiu exista un singur nume : ALEGRAD.

Balustrade sticla Brasov si Sibiu

Sofisticat! Acesta este cuvantul care descrie cel mai bine lucrarile si balustradele de sticla care marginesc treptele si creaza spatii elegante si unice. Cu mana curenta din lemn, aluminiu, fier sau infinite (fara margini din alt material), balustradele de sticla infrumuseteaza orice spatiu, fie el rezidential, comercial sau industrial.

Va doriti un anume model de balustrada? Il facem! Nu stiti ce s-ar portivi spatiului? Avem idei! Pentru fiecare din clientii nostri gasim solutii estetice si functionale unice.

Balustradele realizate de ALEGRAD sunt facute sa reziste si sa ofere un aspect deosebit si o inalta siguranta. La interior sau la exterior, elegantele balustrade de sticla sunt o alegere inspirata chiar si pentru cei mai exigenti dintre clientii nostri.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.