Copertine

Copertine de sticla securizata

Pentru un aspect modern si o functionalitate excelenta in timp, realizam copertine din sticla securizata. Copertinele noastre va feresc de ploaie si soare si adauga un plus de personalitate cladirilor.

Realizate din sticla securizata, acestea ofera siguranta si durabilitate. Nu se sparg in conditii vitrege, nu sunt afectate de ploi torentiale, grindina, acumulari de zapada sau temperaturi exteme pe timp de vara.

Realizam copertine din sticla securizata care urmaresc arhitectura cladirilor si sunt in perfecta armonie. Daca doriti sa va protejati intrarile in cladirile din Sibiu si Brasov, nu ezitati sa ne contctati.

Copertine sticla clara

Pentru cei care doresc sa se protejeze de ploaie sau zapada, copertinele din sticla clara lasa lumina sa patrunda si ofera un aspect elegant.

Copertine sticla reflexiva

Atat persoanele cat si cladirea pot fi protejate cu o copertina din sticla securizara care reflecta razele solare.

Copertine sticla sablata

Simple sau cu model, copertinele din sticla sablata protejeaza si adauga un aspect elegant cladirilor.

Copertine sticla serigrafiata

O astfel de copertina din sticla poate fi serigrafiata cu insemnele brandului. Este ideala pentru hoteluri, pensiuni, institutii.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.